צי’פס אפוי ללא גלוטן, בצורות של לבבות וחיוכים
כאשר גילינו שאנה שלנו צליאקית, בהתחלה הגענו למקומות שונים, שאלנו האם הצ’יפס מטוגן בנפרד?
בכמעט כל המקומות, הצ’יפס מטוגן עם גלוטן, והופך להיות מכיל גלוטן, לכן צ’יפס לרוב אוכלים בבית, אם כבר צ’יפס בבית, אז עדיף שיהיה צ’יפס אפוי
צ’יפס אפוי ללא גלוטן מאת גלוצ’ן, חן חן במטבח ללא גלוטן
מצורף סרטון להכנת המתכון, מתוך ערוץ היוטיוב של גלוצ’ן
צ’יפס אפוי צורות ללא גלוטן מצרכים:
- 3 תפוחי אדמה גדולים
- 1 כפית מלח
- 3 כפות קורנפלור
- 1 כף קמח תירס פולנטה
- 1 ביצה
- 1 כפית גריל עוף/פילדלפיה/ תבלין לסטייק.
- קצת קמח ללא גלוטן לקימוח משטח העבודה.
צ’יפס אפוי צורות ללא גלוטן הוראות הכנה:
בסיר גדול מרתיחים את תפוחי האדמה, חצי שעה, עד שהם רכים.
מסננים משאריות מים ומועכים לפירה.
מערבבים את הקורנפלור עם הפירה, מוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים ולשים לבצק רך ואחיד, מרדדים בין 2 ניירות אפייה מקומחים, בקמח ללא גלוטן כמובן, לעובי של 2 ס”מ וקורצים איזה צורה שרוצים.
משמנים תבנית
אופים בתנור שחומם מראש ל – 190 מעלות כ – 20 דקות.
בתאבון
-
ערכות בישול ומשחק ללא גלוטן, פינת המבצעים
2 ערכות בישול ומשחק ללא גלוטן
2 ערכות בישול ומשחק ללא גלוטן
-
ספרוניי מתכונים ללא גלוטן, פינת המבצעים
מתכונים ללא גלוטן 2 ספרונים
מתכונים ללא גלוטן 2 ספרונים
-
מוצרי חובה לצליאקים
צליאק-קיט ערכה שתסביר עבורכם את הצליאק 3 גלויות
צליאק-קיט ערכה שתסביר עבורכם את הצליאק
לעמוד החנות של גלוצ’ן תקליקו
סרטון מפורט להכנת המתכון של צ’יפס אפוי לבבות/חיוכים ללא גלוטן
חדש מגלוצ’ן ספר ילדים: סיפורי ממלכת גלוטניה – קונכיית הקסם של הנסיכה אנה
כתיבת תגובה