עוגת קינדר שוקולד ללא גלוטן, עוגת יום הולדת נהדרת, לאנה הצליאקית שלי, כאשר חגגה יום הולדת 3, היא ביקשה עוגת קינדר שוקולד, כמובן שהיא קיבלה
תחשבו איך ניתן לשלב את ילדכם במטבח, איך ללמד אותו על מה לוותר, מה להוסיף, מה עלול להכיל, בשביל זה גלוצ’ן משחק הקופסה הכולל ספר מתכונים הגיע.
זה מתכון ייחודי שלי לעוגת קינדר ללא גלוטן, ניתן להשתמש בקמח בוטנים, קמח שקדים, קמח טפיוקה וקמח אורז, הכול מפורט במתכון באהבה גדולה, תיהנו.
עוגת קינדר שוקולד ללא גלוטן, בדיוק הדרך לעודד ילד להיכנס למטבח, בהתחלה עם מתוקים, במינון נכון, לאחר מכן מאכלים אחרים
תחשבו איך אתם משלבים את ילדכם בהכנת העוגה, איך אנחנו מסבירים ילד או הילדה, על המוצרים שאנחנו בוחרים להשתמש כתחליף לגלוטן.
מה עלול להכיל גלוטן, דבר מאוד חשוב שלמדתי מהיכרותי עם חולי צליאק, שרובם הופכים להיות בשלנים בעל כורחם.
בדיוק בשביל זה גלוצ’ן הגיע לעולם, לתת לילד או לילדה את הכלים להתמודד עם הצליאק ולחיות לצד הצליאק
עוגת קינדר שוקולד ללא גלוטן המתכון:
המצרכים:
לעוגה:
- 3/4 כוס קמח בוטנים או קמח שקדים.
- 1/4 כוס קמח טפיוקה או קמח אורז.
- חצי כוס סוכר חום
- 2 כפות קקאו
- כף אבקת אפייה
- 4 ביצים
- חצי כוס חלב
- 100 גרם חמאה
- 150 גרם שוקולד מריר
- כף ממרח אגוזים טבעי, ניתן להשתמש גם בנוטלה
- כפית גרידת לימון
למילוי:
- 100 גרם חמאה
- 200 גרם אבקת סוכר, עדיף להשתמש בסוכר חום, אך ניתן גם בלבן.
לציפוי:
- 100 גרום שוקולד לבן
- כפית שמן
- 3 טיפות תמצית בטעם אגוזים
עוגת קינדר שוקולד ללא גלוטן אופן ההכנה:
- תחילה מפרידים את הביצים
- מקציפים את החלבונים עם הסוכר, כף דק לקצב יציב וחזק.
- בקערת זכוכית ממיסים את השוקולד עם החמאה, במיקרו כדקה, עם הפסקות לערבוב.
- בקערה נוספת מקציפים את החלמונים עם ממרח האגוזים, גרידת הלימון והחלב, מערבבים היטב עם השוקולד המומס.
- לוקחים כף מקצף החלבונים, ומערבבים עם תערובת החלמונים.
- כעת מאחדים את התערובות בתנועת קיפול עדינה.
- את הקמחים, הקקאו ואבקת האפייה, מערבבים קלות יחד, ומוסיפים לתערובת בתנועת קיפול עדינה, עד שמקבלים אחידות בצבע.
- מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה, אופים כ – 35 דקות בתנור אשר חומם מראש ל – 180 מעלות.
- לאחר שהעוגה התקררה חוצים אותה לשניים.
- בקערה מקציפים היטב חמאה בטמפרטורת החדר עם אבקת סוכר, 2 טיפות תמצית אגוזים.
- משטחים על חצי עוגה, ומכסים עם החצי השני.
- מצפים את חלקה העליון ביתרת המילוי בצורה אחידה.
- ממיסים את השוקולד הלבן עם השמן, וחצי קוביית שוקולד מריר, על מנת שייתן לנו צבע אגוזי, ומצפים את העוגה.
בתאבון!!!!
חדש מגלוצ’ן ספר ילדים: סיפורי ממלכת גלוטניה – קונכיית הקסם של הנסיכה אנה
-
ערכות בישול ומשחק ללא גלוטן, פינת המבצעים
2 ערכות בישול ומשחק ללא גלוטן
2 ערכות בישול ומשחק ללא גלוטן
-
ספרוניי מתכונים ללא גלוטן, פינת המבצעים
מתכונים ללא גלוטן 2 ספרונים
מתכונים ללא גלוטן 2 ספרונים
-
מוצרי חובה לצליאקים
צליאק-קיט ערכה שתסביר עבורכם את הצליאק 3 גלויות
צליאק-קיט ערכה שתסביר עבורכם את הצליאק
כתיבת תגובה